Telefon: +36 30 6066 160

5600 Békéscsaba, Kinizsi utca 13.

Szerződések

 

BÍZZA SZERZŐDÉSEIT PROFIRA!

Tisztában vagyunk vele, hogy sokan szeretnék olcsón megúszni a szerződések intézését, és lehetőleg ügyvéd nélkül. Ám a sok éves tapasztalat azt mutatja, hogy az ilyen sajátos megoldások általában nem vezetnek jó irányba. Általánosan elmondható: jobb, ha az ügyvédre bízza szerződéseit!

 

Bonyolultnak tűnik?


Én mindenben a segítségére leszek szerződéseinek kezelésében!

Adásvételi szerződések

Magyarországon az ingatlanokkal kapcsolatos adásvételi szerződések esetén ügyvédi képviselet kötelező. Ne siesse el az ingatlan adásvételi intézését, ugyanis könnyen megbánhatja a kapkodást!

Segítségemmel könnyen eligazodhat a jogi előírásokban! Végig vezetem a vétel/eladás folyamatán úgy, hogy biztosan nem marad ki egyetlen fontos lépés sem!

Amiben a segítségére leszek:

  • Mire figyeljen, mikor megtalálta álmai ingatlanát?
  • Hogyan tudja ellenőrizni az ingatlan tehermentességét, valódi tulajdonosát, egyéb fontos adatait?
  • Mikor hasznos a foglaló, és mikor az előleg mellett dönteni?
  • Mit kell intézni a Földhivatallal ingatlan vásárlása esetén?
  • Mit tegyen problémásnak tűnő ingatlanvásárlás esetében (gyámügy, örökösödés, hitel)?

FORDULJON IDŐBEN ÜGYVÉDHEZ!

 

Ajándékozási szerződések 

Ajándékozási szerződést abban az esetben alkalmazunk, amikor az egyik fél a saját vagyona terhére a másiknak ingyenes vagyoni előnyt juttat. Ajándékozási szerződések esetében az ügyvédi közreműködés csak ingatlan esetében kötelező, ám azért javasoljuk, hogy a szerződés írása előtt mindenképp konzultáljon egy ügyvéddel!

Vállalom a szerződés elkészítését, valamint tájékoztatom a részletekről és arról, hogy egyenes ági rokonok és házastársak között hogyan történik az illetékmentes ajándékozás.

FORDULJON IDŐBEN ÜGYVÉDHEZ!

 

Végrendelet

Szeretne időben gondoskodni vagyonáról és egyben szeretteiről is?

Amennyiben nem ügyvéd közreműködésével készül el a végrendelet, könnyen előfordulhat, hogy olyan tartalmi hiányosságokat tartalmaz a dokumentum, amivel az érvénytelenné válik.

Egy végrendelet elkészítésének a célja pedig pontosan az, hogy minden a rendelkezése szerint alakuljon. Amennyiben úgy kívánja, a végrendelkezése bekerül a Magyar Ügyvédi Kamara Nyilvántartásába, így a dokumentum biztosan nem vész el!

 

Keressen bátran, tegye fel kérdését!

ÉRDEKEL